IndexIndex  Linkpartners  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 *|The story behind the clowders|*

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Takkie
Admin & clowder leader
avatar

Kattengeslacht : Poes
Aantal berichten : 49
Registratiedatum : 02-12-13
Leeftijd : 20

Cat-Profile
Leeftijd: 4 years
Rang: Clowder Leader
Partner: Sometimes I wonder how it is to feel love...

BerichtOnderwerp: *|The story behind the clowders|*   do jan 02, 2014 7:30 pm

Er waren eens een poes en haar drie zoons die een groot gebied ontdekten waar nergens sporen van mensen te vinden waren. De vier katten besloten om elk één vierde deel van het gebied te kiezen en dat als hun eigen gebied te claimen. Dit ging goed en de drie broers en hun moeder kwamen vaak bij elkaar op de plek waar alle vier hun gebieden aan elkaar grensden,het was een kuil met wat rotsen er in en langs de rand. Toen op een dag de moeder van de drie stierf van ouderdom, wilde één van de katers, Nightingale, het stuk grond dat aan hun moeder had toebehoord bij zijn territorium voegen. Daar waren zijn broers niet blij mee, zij wilden namelijk hetzelfde doen. Timestealer vond dat het stuk grond bij dat van hem mocht horen omdat het een stuk van 'zijn' bos bevatte. Shimmershade wilde juist het stuk claimen omdat het van zijn moeder was geweest en dat hij, als de oudste van de drie, er het meeste recht op had. De drie katten begonnen ruzie te maken over wie het stuk lang nou mocht hebben. Ze verzamelde alle drie meerdere katten als een soort leger en bevochten daarmee hun broers op het gebied van hun moeder. De moeder van de drie, wiens lichaam begraven was op de plek waar de vier territoria grensden, had nooit gewild dat haar zoons zouden vechten over haar stuk land. Ze had gewild dat ze haar land zouden delen, maar daar hadden de drie hebzuchtige katten nooit aan gedacht. Er waren inmiddels al drie grote groepen katten gevormd onder de namen Timestealers, Nightingales en Shimmershades. De broers en hun volgers vochten maar door en door, uiteindelijk vergaten ze zelfs waarom ze vochten. Uiteindelijk stierven de drie broers, allemaal in hetzelfde gevecht. Er werd gerouwd, maar niet lang, want de gevechten gingen door, tot op een nacht uit het niets een poes het slagveld opstapte en de drie clowders vertelde dat dit gebied nooit bedoeld was voor één van hen, maar bedoeld was om verdeeld te worden tussen de drie clowders. De katten die op dat moment de leiders waren van de clowders weigerden echter om dit te accepteren en beslisten dat dit gebied aan geen van hen zou toebehoren en dat iedere kat op dit gebied mocht komen. Wat de drie clowders niet wisten, was dat de poes die die nacht op het slagveld gesproken had, de geest was van de kat die dit gebied ontdekt had, de moeder van Nightingale, Shimmershade en Timestealer.

Nu, vele seizoenen later, zijn de clowders grotendeels gestopt met vechten, maar zijn nog steeds grote vijanden van elkaar.
Mvg, het team van Silent Whispers

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://silentwhispers.actieforum.com
 
*|The story behind the clowders|*
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Silent Whispers :: Important :: Rules and information-
Ga naar: