IndexIndex  Linkpartners  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 One of my first nights [+Open]

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Penelope
Admin & clowder leader
avatar

Kattengeslacht : Poes
Aantal berichten : 71
Registratiedatum : 02-12-13

Cat-Profile
Leeftijd: 3 years
Rang: Clowder leader
Partner: Don't let them in, don't let them see. Be the good girl you always had to be.

BerichtOnderwerp: One of my first nights [+Open]   za jan 04, 2014 12:48 am

Een witte kattin klauterde uit het leidershol en keek naar de zon die langzaam wegzakte achter de horizon. Een kleine glimlach sierde haar lippen en ze keek over het kamp heen, het kamp waarover zei zich nu als leidster mocht benoemen. Ze knikte naar een paar katten en stapte toen naar de schaarse hoop verse prooien toe, dat waren de prooien die de katten hadden gevangen vandaag. Ze nam een van de kleinste muizen en trok zich toen weer terug tot voor haar hol. Penelope was sinds kort leider geworden, gezien de oude leider was gestorven. Hij had een verkeerde prooi gegeten. De Guards verzamelden in deze tijden van winter zo veel mogelijk prooien, en moesten blij zijn met elk stukje vlees. Het territorium van de Shimmershades bevatte misschien wel de meeste prooi, maar vandaag had deze zich zeker niet laten zien. Penelope had nooit verwacht dat zei uitgekozen zou worden tot Leader, maar nu sliep ze toch al weer een paar dagen in het leidershol, waar ze het nu tevens helemaal naar haar eigen smaak had weten in te delen. Ze miste de drukte van het hol waar de Guards sliepen echter wel, gezien daar 's avonds altijd de meeste nieuwtjes werden verteld en lekker bijgepraat kon worden. Penelope keek naar haar muisje en nam er wat kleine hapjes van. Ze kon nog altijd niet geloven dat ze nu echt leider was van de Shimmershades. Het enige wat ze wist dat - als het goed was - Takkie de leider van de Timestealers was. Een rare naam, Takkie, al vond ze het zelf. Hoe het ervoor stond met de Nightingales wist ze niet goed, maar die sluwe katten zouden zich wel redden. Misschien moest ze morgen maar wat extra katten naar de grenzen sturen om te kijken of er geen kat op hun territorium had gejaagd.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Princess

avatar

Kattengeslacht : Poes
Aantal berichten : 11
Registratiedatum : 19-12-13

Cat-Profile
Leeftijd: 3 Years .x
Rang: A Cat i think .x
Partner: Violence ends where love begins .x

BerichtOnderwerp: Re: One of my first nights [+Open]   za jan 04, 2014 8:01 pm

Een kleine tabby kattin trippelde het Guards hol uit. Ze rekte zich uit. Een velletje zat irriteerden aan haar nagel. Ze knauwde erop. Penelope knikte naar haar. Princess vond het nog steeds moeilijk om meer respect te tonen voor een Clowder. Trouwens zij was toch veel beter dan dat gedrocht daar. Dus knikte Princess niet terug. Ze draaide zich mokkig om en liep een eindje weg. Ze zag hoe de 'koniging' een muisje pakte. De tabby poes snoof en pakte een grote haas. Ze ging promt naar de Clowder zitten en nam een grote hap vaan haar prooi. Haar ogen keken uit over het kamp. Maar vertikte het om naar die naast haar te kijken.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Penelope
Admin & clowder leader
avatar

Kattengeslacht : Poes
Aantal berichten : 71
Registratiedatum : 02-12-13

Cat-Profile
Leeftijd: 3 years
Rang: Clowder leader
Partner: Don't let them in, don't let them see. Be the good girl you always had to be.

BerichtOnderwerp: Re: One of my first nights [+Open]   za jan 04, 2014 9:31 pm

Penelope keek wat verontwaardigd toe hoe er een poes was die haar totaal negeerde. Princess, als ze het goed had. Ze kneep haar ogen tot spleetjes toen de poes bij haar kwam zitten, maar haar totaal negeerde. Penelope moest haar kiezen even op elkaar bijten toen de poes totaal ongeïnteresseerd in haar rondkeek in het kamp. Maar nu Penelope Clowder leader was moest ze haar mond wel houden, gezien ze het goede voorbeeld moest tonen. "Goedendag, Princess." miauwde ze dus maar neutraal en nam toen een hap van haar muis.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: One of my first nights [+Open]   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
One of my first nights [+Open]
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Silent Whispers :: Territory of the Shimmershades :: Camp-
Ga naar: