IndexIndex  Linkpartners  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 I like food (open)

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Raikon
Clowder leader
avatar

Kattengeslacht : Kater
Aantal berichten : 36
Registratiedatum : 04-01-14
Leeftijd : 20

Cat-Profile
Leeftijd: 5 jaar
Rang: Clowder leader
Partner: Love isn't blind, it's retarded.

BerichtOnderwerp: I like food (open)   za jan 11, 2014 9:16 pm


Raikon

Any men who falls behind, is left behind

Raikon wandelde in een rustige tred door Squirrel Forest. Een norse uitdrukking ontsierde zijn kop. Hij moest weer eens zijn eigen territorium verlaten om te gaan jagen. Er was amper voedsel in zijn eigen gebied, wat hem ergerde. Die verdomde broers van zijn clowderstichter hadden meteen de beste stukjes land te pakken. Hij bleef zitten met de afdankertjes. Destijds was hij daar tevreden mee geweest. Geen wonder dat hij het land van zijn moeder had gewild in zijn gebied. Hij had het slechtste gebied met amper prooi. Hij verdiende een extra stuk land om zijn clowder te kunnen verzorgen. Maar nee hoor, die hebzuchtige broers wilden het land tot hun gebied toevoegen.
Raikon vond ook dat hij recht had op het betreffende gebied. Hij zou nooit stoppen met vechten, totdat zijn clowder het de zijne kon noemen. Hij was niet bang om te vechten en slachtoffers te laten vallen. Hij zou de dood van Nightingale wreken. Hij was niets voor niets zijn opvolger. De Timestealers en de Shimmershades zouden spijt krijgen dat ze niet alleen zijn leider, maar ook zijn vriend hadden vermoord. Het was ook beter dat meteen Timestealer en Shimmershade zelf van de aardbodem waren geveegd.

Raikon spitste zijn oren toen hij het kwetteren van een vogel hoorde. Zijn nagels gleden soepel zijn poten in en geruisloos sloop hij richting het geluid toe. Hij vond uiteindelijk een merel over de grond hippen, de laatste wormen uit de grond wegpikkend. Het beest had niets door. Raikon naderde de vogel, waarna hij uiteindelijk vanachter een boom naar de merel sprong. De reactietijd van de vogel was te laat: Raikon had zijn klauwen al op de vogel. Raikon brak een vleugel van het beestje en hij keek vol  genoegen naar zijn prooi. Met zijn poot gooide hij het beestje een paar keer omhoog, waarna hij uiteindelijk de merel uit zijn lijden verloste en hem smakelijk  naar binnen werkte.

OOC: Ik moet nog inkomen. Open voor iedereen!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.dreamhorses.biz
Avalanche

avatar

Kattengeslacht : Poes
Aantal berichten : 10
Registratiedatum : 11-01-14

Cat-Profile
Leeftijd: 21 moons
Rang: -
Partner: Love is a thing you can't predict.

BerichtOnderwerp: Re: I like food (open)   do jan 16, 2014 8:28 pm

Avalanche sjokte door Squirrel Forest, waarom ze hier was wist ze eigenlijk niet goed. Ze was gewoon gaan lopen, het maakte haar eigenlijk niet uit waar ze zou gaan jagen.  Zolang er maar prooi was vond ze het best. Rustig liep ze tussen de blaadjes door, precies op die manier dat je er niets van kon horen. Ze keek in het rond of ze niet ergens een prooi zag. Nergens ook maar een dier te zien. Ze zuchtten en ging zitten. Ik had net zo goed gewoon in het Timestealers gebied kunnen blijven, daar zit toch meer prooi dan hier. dacht ze terwijl ze nog eens rondkeek. Langzaam sloot ze haar ogen en begon langzamer te ademen. Ze kwam helemaal tot rust en werd langzaam een met haar omgeving. Tenminste het voelde alsof ze dat werd. Haar rust werd onderbroken toen ze een geluid rechts van haar oppikte. Langzaam opende ze haar ogen weer en stond op. Ze draaide haar nek in de richting van het geluid, die beweging zorgde dat een krakend geluid uit haar nek kwam. Waarschijnlijk had ze daar best een tijdje gezeten en waren haar botten een beetje vast gaan staan. Nu volgde haar lichaam en stond ook in de richting van het geluid. In de verte zag ze iets bewegen, wat het was kon ze niet goed zien. Dus ze sloop langzaam dichterbij. Ze zag een zwart witte kat met een vogel spelen. De kat gooide het diertje omhoog en ving het daarna weer op. Wat een idioot... dacht ze terwijl ze onzichtbaar met haar kop schudde. Toen ze nog eens naar de kat keek bedacht ze dat ze deze ooit wel eens eerder had gezien. Waar of wanneer wist ze niet precies maar ze was er wel zeker van dat de deze kat eerder had gezien. ''En is het spelen met je eten leuk.'' zei ze op een sarcastische toon tegen de kater.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
I like food (open)
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Silent Whispers :: No-one's territory :: Boundaries :: Squirrel Forest-
Ga naar: